svētdiena, 2016. gada 17. janvāris

Erasmus+ komandas sanāksmes

30.11.2015. Tikšanās laikā mēs bijām ļoti kuplā skaitā. Galvenokārt , apspriedām kādi ir mūsdienu jauniešu skolas neapmeklētības iemesli. Iepazināmies ar mūsu valsts izglītības sistēmu. Saprotot to ,ka katrā vecumposmā ir savi iemesli, mēs ilgi diskutējām par skolēnu vienaldzību, par iespējām mūsu valstī. Izvērtējām galvenos pamatpunktus un katrs meklējām papildus informāciju, lai būtu zinošāki.

8.12.2015. Tikšanās laikā, apspriedām informāciju kuru jau bijām ieguvuši, sākām tuvoties likumprojekta veidošanai. Iepazināmies ar citu Erasmus+ dalībvalstu vispārīgu izglītības sistēmu. Saskatījām daudzus trūkumus mūsu izglītības sistēmā. Atradām galvenos pieturas punktus , kas varētu ietekmēt skolas apmeklētību, kā vieni no tiem ir interešu izglītība un vecāku uzraudzība. Izlēmām savus pienākumus informācijas meklējumos.

 5.01.2016. Tikāmies nu jau jaunajā mācību gadā, ar jaunām domām un jaunu informāciju. Skolotājs Vadims apkopoja visus izrunātos pamatpunktus un izveidoja likumprojekta ieskicējumu. Mūsu uzdevums bija papildināt, labot un ieteikt. Apspriedām izaugsmes iespējas, kā arī skolēnu nākotnes darba iespējas.





12.01.2016. Sanāksmē Sk.A.Ezeriņa dalījās ar paveikto Erasmus+ .Sk.L.Krūmiņa izveidoja prezentāciju par aktivitātēm, kas norisinājās , lai paaugstinātu skolēnu motivāciju mācīties. Paralēli gatavošanās aktivitātēm par Eiropas parlamenta simulāciju un izglītības reformas priekšlikuma izstrādi skolā arī notika radošās darbnīcas un semināri. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru