svētdiena, 2017. gada 5. marts

Sporta aktivitātes

https://www.youtube.com/watch?v=hez6Yxjyy6I

Mūsu skola vienmēr ir lepojusies ar saviem sportistiem un organizētajām sporta aktivitātēm. Neskatoties uz vasaras brīvdienām mūsu skolēni turpina trenēties dažādos sporta veidos. Kā viens no populārākiem sporta veidiem ir biatlons. Šovasar Cēsīs notika “Cēsu balvas” izcīņa vasaras biatlonā. Labi startēja Anastasija Ņedaivodina un Kristaps Deksnis, kuri savās vecuma grupās izcīnīja 1.vietu, Emīls Pometuns - 3.vietā, Aleksandrs Kuzņecovs - 5.vietā. Latvijas čempionātā vasaras biatlonā, kurš norisinājās Madonā 24. un 25.septembrī, mūsu jaunie sportisti guva panākumus: Kristaps Deksnis – 1. un 2.vietu, Emīls Pometuns – 2. un 3.vietu, Anastasija Ņedaivodina - divas 4.vietas, Aleksandrs Kuzņecovs - divas 5.vietas, Roberts Minings – 10. un 12.vietu.
Sākoties mācību gadam, 23.septembrī  mūsu skolas izglītojamie no pirmsskolas līdz 12.klasei, pedagogi un skolas darbinieki iesaistījās Olimpiskās dienas norisē. Atbilstoši vecumposmiem bija izvēlētas dažādas sportiskās aktivitātes, kuras palīdzēja īstenot 12. klases izglītojamie kopā ar 8.klases meitenēm, kas vadīja vingrošanu.
Šajā gadā 3.klases izglītojamie un audzinātāja Līga Krūmiņa piedalās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) rīkotajā projektā “Sporto visa klase”. Kopumā projektā piedalās 2861 dalībnieks, pārstāvot 103 izglītības iestādes, 124 klases no 56 Latvijas novadiem un pilsētām. Šogad tika iegādāts arī nūjošanas aprīkojums, lai vienlaicīgi šo sportisko aktivitāti var veikt 10 interesenti. Nūjošanas inventārs iegādāts, pateicoties “Zaļās jostas” konkursam, kur mūsu skola saņēma 200 eiro dāvinājumu.
Par cik mūsu skola piedāvā mācību programmu valsts aizsardzībā, par tradīciju jau ir kļuvusi “Militārā sporta diena, jeb militārā stafete” . Šajā mācību gadā tā norisinājās novembrī. Piedalījās visu klašu komandas, veicot dažādus pārbaudījumus – šaušanu, granātas mešanu, ugunskura kuršanu, stafeti ar šķēršļiem un cietušā pārvietošanu un palīdzības sniegšanu.

Skolēni piedalās gan reģiona, gan skolas volejbola, basketbola un futbola turnīros, vieglatlētikas sacensībās. Latvijā tiek organizēta Latvijas jaunatnes ziemas olimpiāde, kurā mūsu skolēnu komanda no 128 komandām ierindojās 18 vietā. *Aleksandram Kuzņecovam biatlonā 1.vieta ( zelta medaļa) * Anastasijai Ņedaivodinai biatlonā 2.vieta ( sudraba medaļa) * Deksnim Kristapam biatlonā 4.vieta *Emīlam Pometunam distanču slēpošanā 6.vieta *Kristeram Mustam snovbordā 8.vieta.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru